Co mají společného všechny restaurace

Ano ať už se jedná o špičkové restaurace oceněné michelinskou hvězdou, nebo o obyčejné restaurace, nižší cenové skupiny.  Jedno mají společné. Tím myslím společnou povinnost dodržovat hygienické předpisy. Uznávám, úroveň s jakou dodržují tyto zákony, je různá. Proto jde o to, jakou úroveň služeb si vyderete vy. Jistě je dobré, než se vydáte do nějaké nové restaurace, poptat se známých, přečíst si nějakou tu recenzi, ať víte, do čeho jdete.

Jak to vypadá v kuchyni

Obyčejný smrtelník nemá moc šanci nahlédnout do kuchyně a tak se přesvědčit o čistotě prostředí a hygieně skladování potravin. Všichni jsme měli možnost shlédnout, nějaký ten díl ano šéfe, s Goudronem Ramsesem, a pokud ne určitě doporučuji shlédnout nějaký ten díl. Dostanete realistický obrázek toho co se v kuchyni a ve skladu odehrává. I samotnému  Goudronu R. nezbývalo, než povolat firmy které se zabývají deratizaci a provádějí čištění kanalizace .

Co mají společného všechny restaurace
5 (100%)1